Talk Online Panel – читав сайт за пари от анкети

В тази статия ще ви разкажа за моя опит с Talk Online Panel – един от многото сайтове за печелене на пари от анкети, но от малкото, от които може да се каже, че съм доволна.

Веднага ще направя уточнение, че не може да се очаква човек да забогатее, но както казвам – да изкара някой лев за кафе докато гледа телевизия или докато чака на опашка е напълно възможно.

За 4 месеца изкарах точки, които бих могла да заменя за 20 лева или пък да си направя абонамент за списание от предлаганите в сайта като награди.

Реално ги използвах да направя един годишен абонамент за National Geographic Kids за внучето 🙂 Става въпрос за списание на хартия, което ти идва в пощенската кутия всеки месец, а не онлайн достъп, и е идеален подарък за цяла година.

Регистрация

Направих регистрация в сайта за печелене на пари от анкети Talk Online Panel на 19 август 2023. Излезе съобщение, че до 24 часа ще пристигне имейл за потвърждение, но на практика дойде веднага.

За завършване на регистрацията се попълва профилираща анкета от 5 въпроса, така че отне по-малко от минута.

Реших, че с това съм приключила, но разбира се, се появиха и останалите профилиращи анкети, попълването на които ми отне около 15 минути, но пък получих и първите си 100 точки.

профилиращи анкети

Още в първите минути след попълване на профилиращите анкети се появи една с 4 въпроса, която попълних за по-малко от минута и ми даде 30 точки – добро начало.

Качество на анкетите

Хубавата част е, че когато идва покана за анкета, то тя обикновено е истинска, а не от ония, в които 5 минути попълваш разни неща и накрая ти казват, че не ставаш.

Това е много важно, защото иначе само си губиш времето и не получаваш нищо. На този принцип са BgInTouch, които отсвирих и вече не се занимавам с тях.

И от Talk Online Panel имаше и няколко пъти, в които поканата не беше читава, но като цяло са рядкост.

Също така, в самата покана получаваш  много полезна информация, например:

Talk Online panel покана за анкета

Какво е хубавото?

  • Казва ти колко време ще отнеме – разбира се, обикновено на мен ми отнема по-малко, защото не задължавам чак толкова да ги мисля, а понякога ако нямам време и почти цъкам както ми падне.
  • Казваа докога ще е активна анкетата.
  • Понякога дават информация дали имат конкретна целева група,  например мъже с насочване „ако имате познат, поканете го да попълни“ – това означава, че просто в началото трябва да се чекне правилния пол, за да продължиш нататък и да си вземеш всички точки.
  • Насочва дали и през мобилния телефон всичко ще е видимо както трябва. В някои случаи изрично пише, че трябва да си на декстоп компютър. Не че не става и през телефона, но е малко по-трудно, а нали това трябва да нещо леко между другото.
  • Ако, все пак, не се класираш (това се разбира след 1-2 въпроса), дава 5 точки.

Приложение за телефон

И този сайт си има приложение за телефон – инсталирах го да видим дали ще промени нещо, а и като се замисля това е удобен начин, защото целта на участието в такива сайтове е да си запълваш времето на опашки и докато пътуваш и така да изкарваш някое кафенце, а не специално да отделяш време.

Има го както за Apple, така и за Android. Говори на български и се използва лесно.

За какво да внимавате

Когато получите покана за анкета и кликнете на линка се отваря страница, която може в първия момент да ви подведе и да започнете да отговаряте на въпроси, които не са от анкетата, а за обновяване на профила.

Няма нужда да го правите, а директно кликнете на бутончето горе „Продължи директно към анкетата“.

Награди

Наградите в този сайт са два вида: ваучери за пазаруване в Emag или ваучер Ederned, както и има възможност за абонамент за списания:

Печелене от попълване на анкети - награди в Talk Online Panel

Edenred (Идънред) ваучерите могат да се използват в над 10 000 търговски обекта в България, включително Lidl, Metro, T Market, Billa и др. подобни, както и в известни пицарии и магазини за нехранителни стоки. Хубавото е, че има къде да ги изхарчиш навсякъде в България, а не само в столицата. Тук можете да видите търговските обекти, в които могат да се използват и да си селектирате и по населено място.

Има и възможност да направиш дарения – за Български Червен Кръст или за Украйна.

Както забелязвате, ако искате да си обменяте точките за ваучери на Edenred,  е по-добре да изчакате да се посъберат, защото е по-изгодно да вземеш ваучер за 20 лева за 2700 точки, отколкото ваучер за 10 лв за 1700 точки.

Абонаментите с точки излизат по-евтино от абонаментите в левове, т.е. ако искаш да се абораниш за някое от тези списание, е по-добре да използваш точки от Talk Online Panel вместо да се абонираш през техния сайт.

Например:

Годишен абонамент за National Geographic Kids 2024-а година е 27,95 лв. При положение, че можеш за 20 лева обменяш 2700 точки за Edenred ваучер, то това означава, че 2800 точки се равняват на 20,74 лева.

Регистрирай се в Talk Online Panel

 

Вашият коментар