Български национален панел – пари от анкети

Това е моето представяне на български сайт, който дава пари за попълване на анкети. Правя отделни ревюта само на сайтове, от които съм доволна, спечелила съм нещичко без излишни движения и съм успяла да изтегля нещичко без никакъв проблем.

Такъв се явява и Български национален панел, от който вече имам три тегления, последното за 34 лева през месец юли 2024 г.

В сайта съм от малко повече от три години и впечатленията ми са много добри – не че съм спечелила много пари (от сайт за анкети богат няма да станеш). По-важното е, че не ми губят времето – когато дойде анкета – тогава, но е ясно, че няма да кликам сто пъти за да ми кажат, че не се класирам (като BGInTouch).

Също –  колкото съм си изкарала си ги тегля без проблем.

Регистрация

Регистрацията в Български национален панел е лесна, но имайте предвид, че не можеш да направиш сто регистрации.

При регистрация на профила трябва да въведеш имейл и валиден телефонен номер, на който ти се обаждат след ден-два, за да потвърдят самоличността ти.

Сайтът е български и разговорът е кратък – колкото да те попитат дали ти си подал заявката за регистрация.

След потвърждаването, вече можеш да започнеш да попълваш анкети.

Внимание: ако имате Ad Block (за блокиране на реклами), трябва да го деактивирате за сайта на Български национален панел, защото част от информацията излиза като изкачащ прозорец и може даи мате проблеми с влизането или после с попълването на данните за теглене на пари (вижте по-долу как изглежда прозореца при теглене).

За да получаваш анкети, силно настояват да попълниш профила си като попълниш множество анкети – общо 24 броя, но не е задължително да го направиш наведнъж, а и по принцип не е задължително да ги попълниш.

Анкети за профил в Български йнационален панел

Обяснението е, че по този начин ще получаваш само анкети, за които си в целевата група. Аз отначало се изнервих, но си попълних набързичко анкетите, което ми отне по-малко време от написаното.

Оказа се, че наистина впоследствие получавам само анкети, които са си за мен, т.е. обикновено не се случва да отделя няколко минути за да попълвам разни данни, след което да ми кажат „Ами не ставаш за тази анкета“.

Периодично (може би веднъж годишно) изпращат подкана да актуализираш профила си с ново попълване на анкетите, но то става изключително бързо, защото всичко чекнато си стои както е било в началото и ако не искащ да променяш нещо или да си губиш време, просто подаваш същата информация с няколко клика.

Все пак, за попълването на анкетите от профила получаваш и 50 точки, така че не е съвсем нахалост цялата работа.

Как се обменят точките

За всяко попълване на анкета получаваш бонус точки. В зависимост от дължината на анкетата получаваш различен брой бонус точки. Като си гледам историята на анкетите, имам такива с  50, 150 и 200 точки.

Обмяната е по курс 134 точки за 1 лев. Например за събрани 2010 точки ще получите 15 лева. Теглят се като се попълва банкова сметка.

При последното ми теглене имах 4 546 точки, които обмених за 34 лева и 10 стотинки.

Обмяна на точки в сайт за анкети

Има едно малко неудобство при тегленето, което може да се счете и за предимство – при всяко теглене попълваш наново банковата си сметка, т.е. не може да си я впишеш в профила и после всичко да става автоматично.

Защо казвам, че е и предимство? Защото можеш да си напишеш която и да е твоя сметка. Не си застопорен с една и да трябва да преминаваш през някакви перипетии, за да я смениш.

Ако пък искате да направите дарение, имате четири възможности:

Дарение в Български национален панел

Колко често идват анкети

Истината е, че анкети идват рядко. Мен това не ме бърка, ясно е, че няма да забогатея от попълване на анкети.

Важната част е да са качествени, т.е. като идва покана да е истинска и обикновено точно така се случва.

Имайте предвид, че ако многократно не отговаряте на поканите за участие в анкети, то системата автоматично ще започне да намалява поканите и обратното – ако сте активни, то ще идват по-често.

Ако получа покана за анкета, за която не успявам да се класирам след попълването на 2-3 въпроса, то и тогава се получават 5 точки (това ми хареса – малко, но все пак е нещо, а не да попълвам като гламава и накрая нищо).

Важно: Ако анкетата спре или нещо друго се обърка, това може да е резултат отдобавки към браузъра като AdBlock (за блокиране на реклами), NoScript (за блокиране на JavaScript, Flash и други). Необходимо е да ги изключите, преди да започнете попълването на въпросника.

В интерес на истината не съм забелязала при мен това да се случва (за разлика от проблема с потвърждаването на регистрацията).

Ако стартирате анкета, може да я оставите за известно време, но ако я затворите, е възможно да не можете да заредите въпросника отново. Това е защита, за да се гарантира, че един и същи човек няма да участва в тях повече от един път.

Ако вместо да превъртате фейсбука безцелно, докато гледате филма или рекламите, искате да изкарате някой лев, то този сайт за анкети е качествен.

Регистрирай се в Български национален панел

Вашият коментар