Сайтове за анкети плащащи с ваучери за пазаруване на Edenred

В тази статия ще споделя резултатите от експеримент с два от българските сайтове за анкети, които плащат с ваучери за пазаруване.

Какво е Edenred (Идънред)

Идънред предлага ваучери за храна или подаръчни ваучери, подобно на други ваучери за храна, които се предоставят на служителите.

Търговските обекти, в които може да се използва ваучер на Идънред са над 10 000 и включват такива, приемащи разплащане с Ваучери за Храна, Подарък или Награда.

Сред обектите са всички големи хранителни хипермаркети, както и заведения за хранене.

Търговски обекти, в които може да се използва Идънред ваучер

VN Market Research

Този сайт дава награди с ваучери за пазаруване на Edenred (Идънред) – оператор на ваучери за храна или в ozone.bg. На практика с ваучера на Edenred можеш да отидеш в почти всеки хипермаркет и да си купиш каквито искаш хранителни продукти.

Регистрацията във VN Market Research Community е напълно безплатна и няма да Ви отнеме повече от 2 минути. Попълва се регистрационната форма, в която първоначално вписваш име и фамилия, имейл и желана парола. Регистрация може да се направи с фейсбук или гугъл профил.

Аз си направих профил с фейсбук регистрацията и веднага получих имейла с линка. След кликване на линка, влязох в профила си и започнах да попълвам профилиращите анкети. За да попълните трите профилиращи анкети използвайте линковете, които ще получите в имейла си. Попълването на трите анкети общо ми отне около 10 минути.

Внимание: ако не вписвате истинската си дата на раждане, запомнете какво сте написали, защото пита по няколко пъти.

За да започнеш да получаваш анкети, първо трябва да попълниш три плрофилиращи анкети на 100%. Поканите получавате по имейл с който сте се регистрирали.

Добрата новина е, че за попълване на профилиращите анкети дава точки  – така още отначало получих 20 точки.

Как работи

При успешно попълнено проучване получаваш онлайн точки. Една точка е равна на 0,07 лв.

Когато натрупаш 500 точки, можеш да ги обмениш за ваучери за пазаруване в ozone.bg или Еденред на стойност 35 лева.

Всяка една онлайн точка има паричен еквивалент и при набиране на определен брой получаваш премия. Премиите се изплащат в срок от две седмици след набиране на точките.

Регистрацията я направих на 14 октомври, а покана за попълване на първата анкета в сайта  получих на 24 октомври, т.е. след 10 дни. Анкетата беше лека и доста кратка, не отделих повече от минута за нея и получих 6 точки.

До момента – 10 месеца по-късно, имам събрани само 130 точки – анкетите идват рядко.

Това не е толкова лошо, защото при тези сайтове важната част е да не ти губят времето, бърза печалба няма.

Губенето на време идва с фалшиви покани, по които InTouch е шампион – получаваш покана, отделяш време да отговориш на няколко въпроса, уж за преценка дали е за теб тази анкета, и после  – ама не, не ставаш. Че защо попълвах като изоглавен профилиращи анкети.

Във VN Market Research поне фалшиви покани за анкети няма – профилиринето си работи. Така че не ги отписвам и ги приемам като сайт с потенциал.

Сега, трябва да си призная, че по едно време малко пренебрегвах поканите за анкети, а всеки трябва да е наясно, че в тези сайтове колкото си по-активен, толкова повече покани изпращат.

Ако не реагираш в деня на изпращането на поканата или пък въобще я пренебрегнеш, специално от VN Market Research не изпращат напомняне. Не си реагирал и толкова.

Една година по-късно продължавам да пренебрегвам анкетите, но все пак съм събрала 306 точки. Мисля да стана по-активна, за да ги събера най-накрая 500-те и да си взема ваучера.

Приложения за Android и Айфон

Сайтът има приложение за телефон, което още не съм използвала, но ще взема да си го инсталирам, да видим дали тогава няма да получавам повече анкети.

Регистрирай се във VN Market Research

TalkOnlinePanel

Направих регистрация в Talk Online Panel на 19 август 2023. Излезе съобщение, че до 24 часа ще пристигне имейл за потвърждение но на практика дойде веднага.

За завършване на регистрацията се попълва профилираща анкета от 5 въпроса, така че отне по-малко от минута.

Реших, че с това съм приключила, но разбира се, се появиха и останалите профилиращи анкети, попълването на които ми отне около 15 минут и получих 100 точки.

профилиращи анкети

Награди

Наградите в този сайт са два вида: ваучери за пазаруване в Emag или ваучер Ederned, както и има възможност за абонамент за списания.

Има и възможност да направиш дарения – за Български Червен Кръст или за Украйна.

И този сайт си има приложение за телефон – инсталирах го да видим дали ще промени нещо, а и като се замисля това е удобен начин, защото целта на участието в такива сайтове е да си запълваш времето на опашки и докато пътуваш и така да изкарваш някое кафенце, а не специално да отделяш време.

Още в първите минути след попълване на профилиращите анкети се появи една с 4 въпроса, която попълних за по-малко от минута и ми даде 30 точки – добро начало.

Това, което ми харесва в поканите за анкети на Talk Online Panel е, че дават добра информация – докога ще е валидна анкетата, колко точки ще получиш, колко време се очаква да отнеме попълването на анкетата.

В тази статия съм написала подробно за всички мои впечатления за Talk Online Panel.  Лично аз избрах с първите 2800 спечелени точки да си направя абонамент за National Geographic Kids.

Сега отново имам събрани точки, по-точно 3520 и мисля да ги ползвам за ваучер за Ozone.bg.

Как се получава ваучера на Идънред

За 1700 точки можеш да получиш ваучерът за подарък Ticket Compliments® от Идънред на стойност 10 лева – може да се използва както за хранителни стоки, така и за заведение, фитнес или друг обект, част от търговските обекти партньори на Идънред.

Изпращат ваучера с „Български пощи“ и препоръчано писмо. Трябва да впишеш своето име (за да ти дадат писмото, защото препоръчаното писмо се дава само на получателя)и реален адрес.

Български пощи обикновено оставят съобщение (или сео баждат по телефона), че имаш препоръчано писмо и се налага да отидеш до близкия пощенски клон, за да си вземеш писмото.

Регистрирай се в Talk Online Panel

1 мнение за “Сайтове за анкети плащащи с ваучери за пазаруване на Edenred”

Вашият коментар