Едно добро интервю с информация за P2P за начинаещи

Много често в различни подкасти, които се представят като такива за начинаещи, изведнъж разговарящите като че ли започват да се надпреварват да покажат колко са навътре в нещата.

В един момент се получава просто сбор от нахвърляна информация, термини и изявления, които повече объркват, отколкото да те насочат.

Аз, обаче, предпочитам добре систематизираната информация – ясна и без много отклонения.

В настоящия случай имаме точно това – водещ, който знае какви въпроси да зададе, без да се отклонява в много разсъждения и инвеститор, който дава ясни и кратки отговори без излишна информация, която да обърка.

Затова и реших да запазя и покажа това интервю със Стойчо Недев в подкаста на dir.bg „Какво могат да парите“. Изгледах го цялото и за мен беше много полезно както като потвърждение на някои мои впечатления, така и за доизясняване на някои неща.

Като се абстрахираме от заглавието, чиято цел е да накара хората да кликнат и гледат интервюто, този път наистина има и какво да се чуе.

Във видеото ще намерите отговор на въпроса „Какво са споделените кредити?“, какви са положителните страни и какви са рисковете. Какво може да очаквате и на какво да обърнете внимание.

Определено си заслужава да се гледа, ако тепърва навлизате в темата. Отделете 30 минути и ще получите ценна информация: Линк към видеото

Вашият коментар